Ingredienser:
3 små løg i skiver 1-2 porrer i skiver
3-4 små bagekartofler i tern
3 gulerødder i skiver
3 fed hvidløg i skiver
En god håndfuld rosiner
2-3 spsk. sød mango chutney
østindisk karry Varta Churna (kan udelades) eller pitta Churna (kan udelades)
1 ds. kokosmælk
1 tern grøntsagsboullion
Olie
Kogte ris Evt. nødder og frisk koriander
Fremgangsmåde:
Rigeligt olie i en stor gryde svits karry og vartha/pitta Churna og derefter løg, porrer og hvidløg til de bliver gyldne.
Tilsæt 1 dl kokosmælk og kog løgene bløde.
Mango chutney rosiner og resten af grøntsagerne tilsættes.
Tilsæt derefter resten af kokosmælken og 1/2 til 3/4
liter vand 2-3 boulliontern lad det koge i 20 min. Serveres med ris, nødder og evt. frisk koriander
Variation:
Tilsæt evt. hvidkål, blegselleri, peberfrugt, jordskokker, kinakål, broccoli, eller æble.
Opskriften er givet af Tone Fryd Pedersen