Æggefyld:
2 hårdkogte æg
2 – 3 spsk stiv mayonnaise
Ca ¼ tsk karry el. 1 spsk karse
Evt. Salt
Hak æggene i en kop. Rør mayonnaise og krydderier i. Passer til 3 – 4 sandwicher.
Udskift evt det ene æg med 1 – 2 spsk ufarvet kaviar.
Kødgyld:
50 g skinke, spegepølse el. tunge
3 – 4 spsk kvark naturel – 5%
Løg
Karse
Pureløg
Hak kødet meget fint. Rør det sammen med de øvrige ingredienser.
Passer til 3 – 4 sandwicher.
Fiskefyld:
1 ds sardiner el. makrel i tomat
3 – 4 spsk mayonnaise
Et par dråber citronsaft
Hæld væden fra fisken. Mos den med en gaffel. Rør den sammen med mayonnaise og citronsaft.
Passer til 3 – 4 sandwicher.
Torskerogn el. røget sild kan anvendes, tilsmages med 2 spsk koncentreret tomatpuré.