Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Gammeldags kyllingesteg

Home » Hovedretter » Hovedretter med fjerkræ » Gammeldags kyllingesteg

Gammeldags kyllingesteg



Ingredienser:

1 kylling
1 bdt. persille
Ca ½ tsk sukker
½ tsk. salt
25 g margarine
2 ½ dl vand
2 ½ dl piskefløde
Kulør
Salt, peber

Fremgangsmåde:

Persillen skylles, pilles og fyldes i kyllingen.

Kyllingen brunes på alle sider i en gryde med margarinen tilsat sukker, vand og salt.

Kyllingen steger under låg for svag varme ca. 60 min. og vendes et par gange under stegningen.

Kyllingen parteres og skyen indkoges med fløde og smages til med salt og peber. tilsæt evt. lidt jævning.

Tips:

Der kan kommes svesker i kylling i stedet for persille.

Serveres med kartofler og agurksalat

Retur til hovedretter med fjerkræ

Opskrifter med: Hovedretter med fjerkræ



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter