Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Grydesteg kylling

Home » Hovedretter » Hovedretter med fjerkræ » Grydesteg kylling

Grydesteg kylling



Ingredienser:

2 kyllinger 600 – 750 g pr stk

Salt og friskkværnet peber

50 g smør/margarine

Hakket fjerkræindmad

1 – 2 bdt persille

Ca. 2 dl bouillon

Ca 1 – 1½ dl fløde

Tilbehør:

Nye el. ristede kartofler, agurkesalat, skilt sovs.

Fremgangsmåde:

Kylling

Gør kyllingerne i stand. Hak kyllingeindmaden ret fint. Svits den i ¹/з af fedtstoffet. Drys salt og peber over. Skyl persillen og tør den. Nip grove stilke af. Fyld persille og indmad med stegesmørret i kyllingerne. Luk med kødpinde og sæt kyllingerne op.

Brun resten af fedtstoffet i en stegegryde. Brun kyllingerne. Drys salt og peber over. Læg kyllingerne på siden. Dæmp varmen, hæld bouillon ved og læg låg på gryden.

Små steg kyllingerne 35 – 50 min – til de er møre. Vend dem ofte.

Tag kyllingerne op af gryden, pak dem i folie og hold dem varme.

Kog gryden af med fløde og evt. lidt bouillon. Indkog sovsen. Fjern kødpindene. Halver kyllingerne med en skarp kniv.

Retur til hovedretter med fjerkræ

Opskrifter med: Hovedretter med fjerkræ



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter