Ingredienser:
2 kyllinger 600 – 750 g pr stk
Salt og friskkværnet peber
50 g smør/margarine
Hakket fjerkræindmad
1 – 2 bdt persille
Ca. 2 dl bouillon
Ca 1 – 1½ dl fløde
Tilbehør:
Nye el. ristede kartofler, agurkesalat, skilt sovs.
Fremgangsmåde:
Gør kyllingerne i stand. Hak kyllingeindmaden ret fint. Svits den i ¹/з af fedtstoffet. Drys salt og peber over. Skyl persillen og tør den. Nip grove stilke af. Fyld persille og indmad med stegesmørret i kyllingerne. Luk med kødpinde og sæt kyllingerne op.
Brun resten af fedtstoffet i en stegegryde. Brun kyllingerne. Drys salt og peber over. Læg kyllingerne på siden. Dæmp varmen, hæld bouillon ved og læg låg på gryden.
Små steg kyllingerne 35 – 50 min – til de er møre. Vend dem ofte.
Tag kyllingerne op af gryden, pak dem i folie og hold dem varme.
Kog gryden af med fløde og evt. lidt bouillon. Indkog sovsen. Fjern kødpindene. Halver kyllingerne med en skarp kniv.