Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Engelsk bøf

Home » Hovedretter » Hovedretter med Okse- og Kalvekød » Panderetter » Engelsk bøf

Engelsk bøf



Ingredienser:

4 velhængte bøffer af okse- el tykstegsfilet a ca 150 – 200 g

10 skalotteløg

30 – 50 g smør

Salt, peber

Ca. 1 tsk olie

Ca. 1½ dl bouillon

Tilbehør:

Pille- el. bagekartofler, pommesfriter, salat eller marinerede grønsager

Fremgangsmåde:

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Brun dem i halvdelen af smørret. Tag løgene af panden og hold dem varme.

Kog panden af med halvdelen af bouillonen, og hæld det op i en kasserolle.

Tør panden af med køkkenrulle. Bank bøfferne med håndroden og skub dem sammen.

Gnid panden med olie og varm den op, til den er glohed. Læg bøfferne på og brun dem hastigt ved kraftig varme til kødporrerne er lukket, ca 1 min i alt.

Tag bøfferne af panden. Brun smørret. Læg bøfferne på og drys med salt og friskkværnet peber over. Steg dem ca. 2 – 3 min på hver side. Vend dem ofte.

En bøf skal være rød el. rosa i midten, aldrig gennemstegt.

Tag bøfferne af panden, Fordel de varme løg over.

Kog panden af med bouillon og kraften fra løgene. Hæld pandeskyen over bøfferne.

Retur til panderetter med okse- og kalvekød

Kaufmann banner

Opskrifter med: Panderetter



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter