Gode Opskrifter
  • Forsiden
  • Bagværk
    • Brød og boller
    • Kager
    • Småkager
  • Forretter
    • Forretter med fisk og skalddyr
    • Forretter med fjerkræ
    • Forretter med lam og får
    • Forretter med svinekød
  • Grill
    • Bål
    • Grønsager til grillen
    • Kød til grillen
      • Grillet fisk
      • Grillet fjerkræ
      • Grillet svinekød
    • Marinader
    • Tilbehør til grillet mad
  • Hovedretter
    • Hovedretter med fisk og skaldyr
    • Hovedretter med fjerkræ
    • Hovedretter med Okse- og Kalvekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Panderetter
    • Hovedretter med råvildt
    • Hovedretter med Svinekød
      • Farsretter
      • Gryderetter
      • Ovnretter
    • Pastaretter
    • Pizza
    • Supper
  • Tilbehør
    • Diverse tilbehør
    • Grønsager
    • Kål
    • Kartofler
    • Kolde sovse
    • Salater
    • Syltet tilbehør
    • Varme Sovse
  • Vegetar
    • Æggekager og lign
    • Burger og lign.
    • Diverse vegetaropskrifter
    • Frokostretter
    • Fyldte Grønsager
    • Kartofler
    • Postej – Gratin – Paté
    • Rødbeder
    • Salater
    • Sovse
    • Spaghetti – Pasta
    • Stuvede Grønsager
    • Supper
    • Tærter/Brød
    • Vegetar Frikadeller
  • Alle Kategorier
  • Footer
  • Forside

Stegte sild

Home » Hovedretter » Hovedretter med fisk og skaldyr » Stegte sild

Stegte sild



Ingredienser:

8 udbenede sild

8 kviste dild el. persille

2 store løg

30 – 40 g smør/margarine

3 – 4 spsk rugmel

Salt og peber

Saften af ½ – 1 citron

Tilbehør:

Kold Kartoffelsalat el. varm kartoffelsalat el. kartofler og salt, evt. brunet smør.

Fremgangsmåde:

Istandgør, skyl, salt, skyl og aftør sildene. Giv hver sild to små snit i ryggen. Læg en kvist dild i hver sild. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Brun halvdelen af fedtstoffet på panden. Brun løgene heri, til de er gyldne. Tag dem af panden og hold dem varme.

Vend sildene i krydret rugmel.

Brun resten af fedtstoffet på panden og læg sildene på. Hold 2 – 3 sek på hver sild med paletkniven, idet de lægges på panden. Så åbner de sig ikke. Brun dem hurtigt på begge sider. Dæmp varmen og steg sildene 3 – 6 min på hver side, afhængig af størrelsen.

Læg sildene på et fad med brunede løg over. Kog panden af med citronsaft og hæld stegesmørret over.
Frisk fanget er altid bedst. En god ide er at tage ud i en kano med udstyret i orden.

Retur til hovedretter med fisk og skaldyr

Opskrifter med: Hovedretter med fisk og skaldyr



Søg Efter Opskrifter

Opskrifter

  • Børnedrikkelse
  • Børneopskrifter
  • Brød og boller
  • Burger og lign.
  • Desserter
  • Diverse
  • Drikkelse
  • Farsretter
  • Forretter
  • Grill
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Mad for børn
  • Opskrifter fra andre lande
  • Opskrifter på babymad
  • Påske
  • Pastaretter
  • Pizza
  • Salater
  • Slik
  • Spaghetti – Pasta
  • Supper
  • Tilbehør
  • Vegetar
Gode Opskrifter

© 2011 Gode Opskrifter